lørdag 12. januar 2013

Sentralstøvsugar

Etter gode innspel på bloggen og råd frå kjentfolk, har vi gått for sentralstøvsugar på hytta. Etter litt leiting fann vi ein med grei sugekraft og som samtidig var lite plasskrevande. Budplassen er det ikkje mykje av på hytta, så greit med ein lite plasskrevande sugesentral.

Etter mykje vurdering gikk vi for Cyclo Vac GS-111. Eit sugepunkt på loftet og eit i gangen, i tillegg feieluke på kjøkken for å sleppe å drage fram støvsugarslangen for smulane på kjøkkengolvet, berre å koste dei inn i sugesprekken (virka veldig praktisk ;-) )

Eit par dagar etter bestilling kom den i posten frå www.sentralstovsugerbutikken.no akkurat tidsnok for at Eirik kunne ta med rørpakken opp på hytta denne helga :-)

Kjøpte komplett pakke

Sugeluke/sugelist på køkkenet

Bilda over er lånete frå nettbutikken.


 Var ikkje lett å skulle samanligne støvsugarane, vanskleg å vite kva vi treng av Power og kapasitet på ei hytte, men med "Fornøgd eller pengene tilbake- garanti" så kan det egentlig ikkje slå feil :-)
Denne hadde gjort det godt på ein test på sugekraft og var anbefalt for leiligheiter og små boligar, satsar på den passa godt på hytta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar