søndag 17. mars 2013

Ny jobbehelg

Er vel ingen stor overraskelse at vi også denne helga var på hytta ;)

Å være sjølvbyggar innebærer MYKJE arbeid, men det var vi heldigvis klar over før vi starta med hytteprosjektet. Blir lite tid til å være sosiale med omverda uteom jobb. Får satse på vi får ta att det tapte når hytta er ferdig og vi kan invitere med venner og familie på hyttetur :)

Vi brukar alle ledige helgar, og heldigvis har vi nokre utrulig kjekke hjelpara som også stiller opp så godt som kvar helg saman med oss å dreg lasset slik at vi skal kome i mål ein gong i framtida :)

Eirik, Pappa og Onkel Ole reiste oppover laurdag morgon. Når mi mor var ferdig på jobb laurdag kunne også eg få reise på hytta. Pappa og Onkel Ole reiste heim laurdagskveld, og eg og Eirik overnatta til Søndag.


Denne helga har badstua fått veggar og tak.
T.V.. Soverom blir brukt som pauserom. Badstu og bad i bakkant  T.H. Badstua er eit flott lager.

Vi fortsatte å snikre på hemsen. No gjennstår berre litt blå vegg (og sjølvklart lister) så har vi soverom :)

Soverom loft

Hærlige utsikta frå stoveglaset

 
Lady Interiørbeis Drivved og Trestjerner Gulvmatt... Klar til bruk!


4 kommentarer:

 1. Dere er bare FLINKE! :-) Nydelig farge på loftet! Blir spennende å se hva dere ender opp med på gulvet, ser jo at gulvlakken er handlet inn ;-)
  Der er jeg nemlig blank ennå ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, vi står på i håp om å ein dag kunne slappe av på hytta ;)
   Vart vedlig fornøgd med fagen på soveromma oppe :)

   Gulvlakken er kjøpt inn og det er Jotun interiørbeis Drivved med to eller tre lag med Trestjerner Gulvmatt over for styrke og holdbarheit. Ein stor jobb, men håper vi blir fornøgd ;)Planen er å ta same farge oppe og nede, men tek i første omgong oppe så ser vi om det fell i smak eller om vi velg anna nede ;)

   Slett
 2. Dere er bare SÅÅÅ dyktige og står på! Skjønner godt at dere er litt asosiale nå, men det tar dere igjen når den flotte hytta deres er ferdig! :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for skrytet Liv :) Blir ei fin til til hausten og vinteren igjen når vi får være sosiale og kose oss på hytta i lag emd familie og venner :D

   Slett