søndag 31. mars 2013

Påska 2013 - 1. påskedag

I dag har vi hatt siste innsats på hytta for påska. Veldig kjekt å få så mange hyttebyggingsarbeidsdagar på rad. Vi har hatt mange gode hjelpara også i dag, dugnadslaget frå i går overnatta og var i dag klare for ein ny innsats.  Ongane var knallklar for å kose seg saman med Mormor.
 
På kvelden i går finregna vi om vi ville få nok beis til å dekke også eit soverom med same farge som loftstova og gangen. Om vi ikkje har regna heilt feil så skulle det holde. Vi har iallefall begynt å legge panel på hovudsoverommet, så håpar vi ikkje har regna feil på kvadratmeterane ;-) (Konsekvensen av å få for lite er ganske stor sida vi benyttar ei spesialmiksa beisblande der vi får minimum 8liter beis.. Kan ikkje mangle litt då...)
 
Badet har blitt lekta for ståande panel. Hovudsoverommet har fått panel på ein del av veggane. 

Uteboda har fått plater (Skal få tapet etterkvart) og lisjesoverommet har delvis fått tak.


Loftet - Manglar berre litt panel i arken.
Vi er godt fornøgd med innsatsen og progresjonen i påska. Fikk gjort mykje og også litt tid til familiekos innimellom. Takka alle som har hjelpt til for innsatsen, enten det er bygging eller barnepass :-)

På ettermiddagen sette vi kursen heimover, slitne etter ei påske med mykje arbeid, mykje friskluft og mykje familiekos. Heilt perfekt :-)

2 kommentarer:

 1. Det er godt å få noen sammenhengende arbeidsdager! Nå begynner jo snart noen rom å bli ferdige :-)
  Jeg fikk forresten blandet gangfargen til Roger S også hos Fargerike Næss i Stavanger. (Vormestrand hadde ikke Tyrilin, så da gikk jeg til Næss heller)
  Jeg viste dem bare oppskriften på bloggen hans, og så fikset de det. Men jeg kjøper et spann med farge, som jeg blander med et spann med klar beis. Skjønner? Litt knotete forklart ;-) Og jeg kunne visst også kjøpe to en litere og blande sammen også.. Bare et lite tips hvis dere ønsker mer beis, man trenger ikke gå til Vormestrand :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi har brukt lady interiørbeis i vår mix, kjøpt kvar farge for seg å blanda saman. Litt tungvint at det vart 8liter ferdig blanding, men utifrå kvadrat vegg så skal det være passelig :)
   Var ingen av våre lokale malerbutikker her på sunnmøre som kunne blande så da ble det slik. Fargen blei heldigvis bra, og håpar (og trur) at vi ikkje går tom ;)

   Slett