fredag 29. mars 2013

Påska 2013 - Langfredag

Ny dag med strålande sol frå ein skyfri himmel. Påskestemning på høgt nivå.

Ei vanleg oppgåve ved hyttebygging - Flytting av matereale få eit rom til eit anna.


Er det berre hærlegt!?


Loftstova, med kottluke ut på kryploftet


Isolasjon i deleveggane


Grilling av pølser til lunch


Far og son inntek skiløypa for ein ettermiddagstur.

I hytta har vi komt godt i gong med loftstova. Beismiksen til Roger Samdal tek ser utruleg fint ut! Føler vi tok eit godt valg der. Einaste minuset er at sida vi beiser før vi tek opp panlen, i frykt for krympestriper, blir det litt ventetid. Lady Inteiørbeis har tørketid på 5t, med begrensa lagringsplass til ferdigbeisa panel blir det litt tid til overs å vente på at beisen skal tørke, men det er igrunn perfekt for påske, då kan vi nyte sola litt med god samvittigheit :)

Kjem litt fleire bilder frå progresjonen i hytta i morga. Desverre blir det berre slike små bilder sida eg må laste dei opp frå mobilen. Lovar å lage ei oppsummering når vi kjem heim frå påske"ferie" med fullstørrelsebilder.

4 kommentarer:

 1. Godt at dere kan nyte litt av det flotte påskeværet også, og ikke bare jobbe! Veldig lurt å beise panelet før dere spikrer det til veggen, for beisa panel som krymper er ikke pent (har dessverre erfaring med det....).

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjmpe viktig å nyte påska litt også, iallefall for ongane sin del :) Vi voksne kosa oss slik med hyttebygginga at hadde våre kos nok for oss ;)
   Trur vi gjære lurt i å beise først, er litt meir tungvindt, men har hørt rykter om at det kan være verd det ja.

   Slett
 2. Ser at dere også har hatt et nydelig påskevær :-) Vi får krysse fingrene at påsken neste år blir like bra, og då skal det bare nytes :-) Vi har også beiset panelet før vi har slått det opp for å ikke få krympestriper. Det blir så fint atte :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heilt fantastisk vær :) Satse på det blir minst like bra neste år ja :) Då er det vår sin tur å nyte Påske på ega ferdighytte ;)
   Nei krympestriper vil vi ikkje ha, så tippar både oss og dokke har våre lure der, høyrer om mareritthistorier der nedpussing og oppattemaling har våre omtala. Det slepp vi iallefall å bekymre oss over :)

   Slett