søndag 5. mai 2013

Dugnad: Støyping golv

På laurdag var det stordugnad for golvstøyping. Eirik, min pappa, Onkel Ole, Onkel Sveinung, Onkel Yngve og min bror Ivar reiste oppover på morgonen for ein skukkelig dugnadslaurdag.
Dei gjorde eit raskt stopp på Coop Obs Bygg på vegen for å kjøpe inn støyp.
Vi har i løpet av veka ringt litt rundt og det var der vi fikk den beste dealen. Golvstøyp er dyrt (iallefall i slike mengder), så ein god pris kan gjær stort utslag.

Med mange sterke hjelpande hender gikk støpinga raskt.

Sol og fint vær, som bestilt :) Greit å kunne blande ute og bære inn uten å regne heilt vekk.

Gangen - Rett fram kjem ei dobbel skyvedør inn mot stova

Bod / Teknisk rom 
No må støypen herde litt og så er det klart for å starte flislegginga. Heldigvis er den skitne srøypejobben gjort og vi kan starte med panel på veggane i første etasje med full intensitet :) Skal bli fint å få tømme stua for matereal (haugen blir heldigvis mindre og mindre :))

I gangen har vi tatt dei flisene som følgde med i byggesettpakken, men på badet og lisjedo har det begynt å haste litt med å finne rette flisene. Er nok på tide med ein tur på flisebutikken å ta nokre beslutningar :)

6 kommentarer:

 1. Oisan for en jobb!!!!! Men nå er jo det kjekke som står for tur :-) Å panele er kjekt! Da blir det så fint og man rydder samtidig hytta :-) Blir bra dette :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja her går det frammover :) Ein flink dugnadsgjengen fikk jobben gjort i ein fei :)
   No blir det full gass på panel og toalett i helgene frammover :)

   Slett
 2. Dere er heldige som har så mange flittige hjelpere! Godt å være ferdig med den jobben ja, tenker jeg! Det er mye fint å velge mellom på flismarkedet ~ lykke til med valget! :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig takknemlig for den byggehjelpa vi får, den er med på gjære hyttedraumen realiserbar :) hadde nok ikkje komt så langt som vi har uten alle gode hjelparane vår <3 Både bygging og barnevakter!
   Forresten altfor mykje fint å velge mellom i flisverdenen, så blir nokre vanskelige val :)

   Slett
 3. Se der, ja! Myyye arbeid gjort på ei helg!! Når fliser og panel er på plass, kommer det til å se ferdig ut!! :-)
  Mye kjekt framover!! :-)

  SvarSlett