onsdag 1. mai 2013

Ein snartur på hytta

Ein fridag midt i veka betyr ei muligheit til å jobbe på hytta. Sida vi har støyping på planen for kommande helg var det eit par ting som måtte ordnast så støypinga skal gå mest mulig effektivt.
Min far og Eirik tok seg ein rask tur oppover, fikk rydda boda og klar gjort den til støyping, samt festa alle nettingane med varmekablar i betongen slik at dei ikkje skal flyte opp når vi støyper.
Det nylakka soverommet og trappeholet opp til loftet har blitt tetta igjen med plast (Hadde våre KRISE om det nylakka golvet skulle bli øydelagt av støypestøv) - Armeringa og varmekablane er skrudd fast i golvet, då flyt dei iallefall ikkje opp.
 Litt lang kjøretur for berre nokre timar med arbeid, men no er iallefall alt så klart som mulig til helga og storinnrykk av ein utvida dugnadsgjeng for golvstøyping :)

4 kommentarer:

 1. Godt å ha alt klart til ei ny, effektiv helg! Hvor langt er det hjemmefra og til hytta deres?

  Hadde lyst på en dagstur til hytta i går jeg også, men vi måtte prioritere hagearbeid hjemme, når været var såpass bra. Vanskelig prioritering, men ser fram til 17. mai og pinsehelg - da blir det heldigvis flere dager på hytta! :))

  SvarSlett
  Svar
  1. 3t og 15min om vi er heldige med ferga. Heldigvis er det mykje vegforbedringar på gong, tuneller og bruer som bygges, etter 2015 vil vi nok spare iallefall 30min på turen og det blir vedlig bra. Greit å komme inn under 3t iallefall :)

   Slett
  2. Oj, såpass ja! Vi bruker ca. 50 minutter fra vi låser døra hjemme til vi låser opp hyttedøra. Leste i et hytteblad at i gjennomsnitt har hytteeiere 4 timers reisevei til hytta, så dere kommer under det! Bra at dere kan spare inn en halvtime hver vei etterhvert. :)

   Slett
  3. Vi havna på vår absolutte max reisetid, men så var det mykje som vegde positivt med Bjorli som ikkje andre hyttelokalisasjona i nerheita kunne gi. Så vi har innfunnet oss med reisetida og er veldig glade for nye tunellar og bru :) særlig på vinterføre vil det gi kjærkommen tidsbesparing :)

   Slett