onsdag 22. mai 2013

Spottar

Håper alle lesarane vår har hatt ei flott pinse! Ser på bloggstatistikken at mange har våre innom bloggen etter helga, truleg i håp om å finne oppdatering frå hyttebygginga vår frå pinsa.
Pinsa for vår del vart det desverre ikkje tid til hyttebygging, med 17.mai feiring og storfeiring av mine besteforeldre sin 60års bryllaupsdag (jepp, SEKSTI år! Rett inspirerande <3 Lenge leve kjærleiken!) vart helga litt knapp. STRÅLANDE pinsevær fikk vi heldigvis nyte og vi nytta muligheita til å styre litt i hagen her heime mellom feiringane.

På den positive sida er vi no MEGET klar for å fortsette innsatsen på hytta. Barnevakt er skaffa fredag og laurdag, søndag er det den aller første fotballcupen på 6åringen så då må det prisoriterast. Hyttebygging blir det iallefall fredag og laurdag :)

I dag har eg våre hos eletrikaren å valgt ut spottar til tak. Enda eit vanskleg val som måtte takast. Utruleg mykje forskjelleg å velge mellom, type, farge og design, enda tilslutt opp på Matt kvit Sg Junistar Led spottar. Ganske sikker på dei skal passe godt inn.

Matt kvit Junistar Led spott - Lavtbyggande og med "tilt"

Nokon med erfaring med disse spottane eller har andre spottar å anbefale?

4 kommentarer:

 1. Hei Karoline.
  Alt ser jo kjempefint ut på hytta deres.
  Vi har også valgt Junistar Led spotter i hele vår hytte. Vi har valgt børstet stål. Selv om de er ganske kostbare er det nok vært pengene. Kun 7 W forbruk og lyset av de er helt greit. Er nok mer lyssvak en ordinære halogenspotter. Men alt sett under ett. Godt valg.

  Lykke til videre.

  Hilsen:
  Fruens Vilje.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hytteskryt, det varmar :)

   Kjekt å høre gode erfaringar med spottane, lest mykje positivt på nettet også, så trur det er eit godt val :)

   Slett
 2. Så greie ut disse spottene! Vi kikker også på det i disse dager, og mitt krav er at de er hvite, runde og tiltbare.. Akkurat som disse her ;-) Men jeg melder pass når det kommer til hvilke pærer, strøm etc. Det får elektrikeren (min mann Sunnmøringen ;) ta seg av..
  Er enig i ar det er ei kjempeflott hytte dere får, helt etter min smak!!
  :-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) ja vi har overraskande lik smak, både på hyttebygg og fargar ;) blir så lekkert att :)

   Slett