søndag 23. juni 2013

Tak: Fullført!

Denne helga reiste min far oppover fredag morgon for å starte arbeidet. Dei to små skulle få være med foreldra til Eirik frå fredag til søndag. Etter jobb sette derfor eg og Eirik kursen mot Bjorli.
Vi fikk ei svært produktiv helg med stor framgong.

Loftet har fått spottar i taket. Sg Junistar Led i kvitt 

Gangen nede har også fått spottar

Taket på stova og kjøkkenet har tatt mykje tid denne helga
Denne helga sette vi opp den siste panelen i taket. No har heile hytta fått tak :) Absolutt ein hærleg milepel. Det tunge arbeidet med armane høgt til vers er fullført :)

8 kommentarer:

 1. Se her ja :-) veldig bra :-) Det er en herlig følelse når noe blir ferdig. Fine lyse tak. Det minker hos dere også :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. En deilig følelse av at det går frammover :)

   Slett
 2. Lekre, lekre tak!
  Kan tenke meg det er godt å ha krysset ut et så stort prosjekt på listen! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Meget fint å ha det kryssa av lista ja :)

   Slett
 3. Særdeles imponert over framgongen her! Godt for oss som ligg litt lenger bak i løypa å hente motivasjon! Skal bli ein fryd den dagen vi og kan seie oss ferdige med å legge panel i taket :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjekt å kunne være til god motivasjon :)
   Innimellom føler man gjerne at man har påtatt seg eit evigheitsprosjekt, (og kanskje har man nett det ;)) men heldigvis vil man ein gong i framtida bli ferdig med grovbygginga og kunne slappe litt meir av med småpjusk og vedlikehald :)
   Takarbeid er tung jobb, og også litt vanskeleg når hytta er full av byggematereale og ikkje alle stadar er like lett tilgjenglege, men plutseleg er de også ferdig og kan krysse det av liste, rett ei fryd :)

   Slett
 4. Ja, det må være godt å være ferdig med det tunge takarbeidet! Skjønner at det er en stor og viktig milepæl! Godt med ordentlig lys i rommene også, vil jeg tro.

  Å eie ei hytte er vel i grunnen et slags evighetsprosjekt? Når man ser seg ferdig med å bygge, kommer man etterhvert på nye prosjekter, små eller litt større. Men det er slike prosjekter som man kan ta når det passer, når man orker og når man vil. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig kjekt med lys også ja :))) ser litt meir ferdig ut når vi slepp ledningsstubbane som stikker ut her og der ;)

   Er enig med deg, hyttetilverelsen er nok et evigheitsprosjekt ;) men då eit koslig eit :) etterkvart får vi nok meir av koden og mindre jobbing, men regner med vi har små og større prosjekt på lita i ei lita evigheit frammover ;)

   Slett