fredag 26. juli 2013

Sommarjobb del 1 er fullført

Då var første del av sommarjobben på hytta over. Kjenner på kroppen at det har våre lange dagar med mykje arbeid, men vi er svært godt nøgd med progressjonen :) Takke være snilde barn, gode hjelpara og nydeleg vær, har vi fått mala hytta utvendig og fått ferdig golvet på det store soverommet nede.
 
Hytta ferdig malt, manglarberre vindskeidene. Dei er på "to-do" lista for neste arbeidsveke


Soverom med ferdig golv. Drivved med 3 strøk Trestjerner gulvlakk (eit gulvmatt, to silkematt)
Ein ting er iallefall 100% sikkert, golvet får mykje finare og jevnare farge ved behandling før det blir lagt, så om eg skal kome med noko anbefaling så behandl furugolvet med beis før legging og ikkje etterpå.

No skal vi pakke koffertane og laurdag setter vi kursen mot ein velfortjent ferie i Tyrkia :) Ei veke med sol, bading og avslapping, ladde bateria til ny innsats på hytta :)

Fortsatt god sommar!

5 kommentarer:

 1. Så godt med ferdigmala hytte! Og gulvet ble flott! Vil tro at det lønner seg å behandle gulvbordene før de legges, ja. Som tidligere skrevet: God tur til Tyrkia! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det var utrulig deilig å få mala ferdig :) slppe å ha den børa på skuldrane lenger :)
   Såg dokke forresten i Hytteliv Liv :) så kjekt å få være med der da :)

   Slett
  2. Ja, det ble ei side i Hytteliv! Det ringte en reporter fra bladet som fortalte at de har begynt med en ny spalte, og lurte på om jeg ville delta som "Månedens abonnent". Det var helt greit, ja! :)

   Slett
 2. Svar
  1. Og pass på å dekk til raskt/være forsiktige med å lage merker, blir veldig lett flekkar og trykk som viser godt att ;)

   Slett