søndag 29. september 2013

Siste innspurt




Etter ei frihelg frå hyttebygginga, var vi denne helga tilbake på post :) Forrige helg var det fortballcup for 6åringen på laurdagen, sjølvsakt ei så viktig begivenheit at hyttebygginga måtte få si 2. pause helg i år. 
 
Denne helga kunne mamma passe på dei to små slik at vi voksne fikk full fokus på hytta. Min Far reiste oppover fredagsmorgon, og eg, Eirik og min Onkel Ole reiste etter jobb på fredag.
 
Målet var å få støypt ferdig fundamenta til terassa, montere opp baderomsinnredning og dusj, få inn dører og lister.

Endelig har vi fått opp utelys på hytta.
Vi hadde mykje vurderingar fram og tilbake på val av utelampar. Å finne nokon som var brukbart prisa, har LED og er up/down light har ikkje våre lett. Tilslutt enda vi opp på denne:
 
Focus up down utelampe fra lightup.no

Laurdag vokna vi til minusgrader og strålande sol. Ute fikk vi støypt opp fundamenta til terassa. Målet er å få skrudd på terasseborda før snøven kjem, vi begynder å få litt dårleg med tid.. men håper å rekke å få opp litt iallefall.

Terassa blir markterasse og skal flykte lavt over terenget. Fundamenta er i isopor med støyp og armering oppi, i tillegg har vi lagt markisolasjon under. Håper dette skal holde stand mot tela. Under kjøkkenvinduet har vi forsterka ekstra i håp om at vi ein dag skal kunne investere i eit boblebad ;) (Spare litt først)


Både dusj og innredning var flatpakka og delvis flatpakka. Papp og kasser var det mykje av denne helga

Fargepalett på badet - Panelvoks fra Bloom på flatpanel i tre ulike bredder på veggen. Grå flis på gulv og baderomsinnredning i Stone fra Linn Bad
Den doble skyvedøra kom på plass mellom stove og gang.
 I tillegg fikk vi denne helga tatt heim Campingvogna. (Den er forresten ikkje solgt enda, bud kan vurderast) Vinteren er straks på Bjorli og det kunne være no eller til våren for å få flytte vogna. Gjeld å nytte seg når vi har muligheita ;)

Hytta nermar seg ferdig :D Små og store gler seg :D

 

6 kommentarer:

  1. Nå er det jammen like før gitt:-) Det blir nok stas :-) Kjempefint utelys dere har valgt. Passer godt til hytta!! Og heldige dere som får terrasse allerede i år. Vi må nok vente til neste år.
    Dere skal også ha boblebad ja!! VI OG!!!!! :-D Jeg hadde spinket og spart i lange tider før vi begynte med hytta, men de forsvant liksom i hytta ;-) Så nå er jeg godt i gang igjen. Så nå er jeg tilbake til det gjerrige hjørnet igjen ;-) Ja ja.....noe å glede seg til da!!!!!! :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ingen hyttedraum uten boblebad ;) men må spare litt til her og først ;) viktig å ha noko å gle oss til ja.
      Vi håper å få på plass iallefall deler av terassa før snøen kjem, gjeld å stå på, plutseleg er snøen her.

      Slett
  2. Ja, nå er hyttedrømmen nær ved å bli en hytterealitet! Har fulgt bloggen din siden nesten fra starten, og unner dere virkelig et godt hytteliv!
    Det blir nok aldri boblebad på vår hytte, men vi har fantasert litt om badestamp. Foreløpig har vi lagt det litt på is - nå er det badstue som står øverst på ønskelista. Stamp går godt an hos oss uten innlagt vann og strøm, men blir litt mer arbeidsomt, siden vannet må pumpes opp fra tjønna, og vannet varmes opp med ved. For ikke å snakke om renhold av en stor stamp.... Men man skal aldri si aldri - en dag står det kanskje en stamp på terrassen! :))

    SvarSlett
    Svar
    1. Så nært, så nært ;) no gler vi oss :)
      Sjølve boblebadet ligg nok litt fram i tid, en del peng som må spares opp først ;) men ein gong i framtida :) platten er iallefall dimensjonert ;)

      Slett
  3. Herlighet, nå er det liiike før ser jeg! Det må jo være fantastisk å få flytte inn til skisesongen, som er like rundt hjørnet. Hytta er blitt kjempefin! Utelampene var veldig stilige!!
    Vi skal nok også ha oss et boblebad med tiden, men må nok også spare litt først.. ;-) Men det er godt å ha noe å glede seg til,da! ;-))

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk :) nermaste vi har våre no :) nesten litt uvirkelig ;)

      Slett