søndag 31. august 2014

Tilbake til gamle kunster

Denne helga var ongane plasserte hos mormor og morfar, Karoline og Eirik reiste på hytta for å gjære ein skikkelig arbeidsinnsats på annekset.
For eit par veker sida kom svaret frå kommuna med godkjent bruksendring og alt var derfor klart for å innrede det etter den opprinnelege planen. 

Denne helga sto isolering på planen. Sjølve bygget har våre klart ei stond, men vi har valgt å konsentrere oss om utendørsarbeid med terasse, tomta rundt hytta, og maling av hytta og annekset i sommar.
Klart til isolering

Det var ingen veg utenom, isolering er ingen favoritt hos nokon av oss, men med godt mot og i kvite eingongsdressar frå Jula med hette og gode hanskar fikk vi gjort mykje i løpet av ein effektiv laurdag.
Søndag fikk vi isolert resterande og vi fikk også laga nokre kubbingar i taket der innerveggane skal gå. Tilslutt fikk vi starta med dampsperra, men denne hadde vi berre med ein rull og gikk tom ganske kjapt. Uansett må vi seie oss fornøgde med innsatsen denne helga :) Vi hadde ikkje regna med å være så effektive, men det merkast både på isoleringa og plastinga at dette er kunstar vi har gjort ein gong før under hyttebygginga.

Ferdig isolert
 
 
Kubbing i taket og start på fuktsperre
 
 
Utsikta frå soverommet på annekset

Tilslutt vil vi dele eit lite tips: Vi malte to store eineknaggar med same farge som hytta, slik fikk vi eit perfekt oppheng for hageslangen.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar