onsdag 24. oktober 2012

Dagens oppdatering

Tommelen opp til Familiehytta og FH Bygg for knall god oppdatering. Vi bur for langt frå hytta til å reise opp ein snartur å sjå korleis det går med bygginga, vi set derfor enormt stor pris på å få tilsendt bilder på eposten frå dagens innsats.

Slik ekstraservice set iallefall vi, og i følge lesarstatestikken på bloggen også våre blogglesara, STOR pris på!

Taket kjem på plass
 
Inngangspartiet - arken og saltaket over inngangspartiet
 
Vi har fått verandadør <3 I tillegg har dei dekka til taket for kvelden, ikkje usansynlig det kjem snøv til natta. Brrrrr!!  Kryss fingrane for at det blir små mengder.
 
 
 
 
Hytta har fått dører, både ytterdør og boddør :)  
 
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Hei hei. Vi bygger hytte borte i Guståsen hyttefelt, og har fått veeldig god hjelp av team 61 ;) Kjempehyggelig gjeng og fantastiske snekkere! De er nå ferdige ute og vi har tatt fatt på den litt store inne jobben. Men gleder oss til å nyte sofakroken inne med fyr i peisen! Mvh Christina

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjekt å høre at dokke også er fornøgde! :)
   Vi klør veldig i fingrane etter å få starte på innejobben vår, blir EKSTREMT mykje jobb, men har godt mot og håpar det blir mykje kos også :) Skal dokke også gjære alt innearbeid sjølve?
   Vi vurderte også Guståsen hyttefelt, mange flotte tomter der :)

   Slett
 2. Ja vi skal nok det hihi Mye jobb ja, men det går jo fremover :-)Snart ferdig med all isolasjon og plasting. Nå er det planlegging av interiørfarger som står for tur for min del :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Samme som oss då, spennande prosess i møte :)
   Valg av interiørfarga er vanskeleg, altfor mykje fint å velge mylla! ;)

   Slett