mandag 30. juli 2012

Ting er på gli mot ei ordning :)

Då har tankane jobba på høggir i helga. Ulike løysingar har våre vurdert, men vi har konkludert med at hytta var ideell slik den var tenkt. Anneks hadde våre kjempekjekt, men der må vi søke dispensasjonssøknad, så det tek vi att til neste år.
Uten annekset er vi avhengige av eit ekstra do i hytta og har ofra litt areal frå eine soverommet for å få plass til dette. Trur dette blir ei god løysing.

Nye planteikningar ser derfor slik ut for 1.et:


Takk til Familiehytta for kjappe vendingar i dag og nye papir vart sendt kommuna for uttale og vurdering alt før lunsj. Takk også til kommuna for å sette av tid til saka vår og alle telefonene frå meg, slikt set vi stor pris på!
Til slutt ei takk til dei som har kommentert her på bloggen, gode innspel set vi pris på og har våre til hjelp i prosessen.

Ting ser no ut til å ordne seg :) *phu*
(men eg heisar ikkje flagget til topps før eg sit med godkjenninga i handa da ;) )

10 kommentarer:

 1. Dette så jo ut til å være en kjekk løsning! Ønsker dere lykke til med godkjenninga!! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) trur vi har funne ei god løsning her. Gler meg til fortsettelsen :)

   Slett
 2. Hei,

  Dette ser bra ut. Vi har en eldre hyttetomt på Veggli og håper å realisere vår hyttedrøm der. Vi vurderer også Familiehytta. Kommer til å følge bloggen din. Håper du etterhvert skriver deres erfaringer med leveransen/snekkerarbeidet/oppfølging av mangler osv. Hilsen Øyvind

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) skal halde bloggen oppdatert på framgongen og våre erfaringar etterkvart som prosjektet går framover.
   Håpar at eg innen eit par mnd har mykje å dele på den fronten. (forhåpentligvis berre positivt ;) )
   Lykke til med egen hyttedraum, plutselig ein dag er det de sin tur :)

   Slett
  2. Hei :)

   Vi er i gang med planlegging av hytteprosjekt, og etter et lite googlesøk og en link på "byggehytte" fann eg bloggen. Vi lurer også på Osensjøen, men har ikkje komt langt nok i prosessen til at ting er byggemldt. Tomta på Fjellsetra vil vi grave neste år, og håper på at den også blir røyst neste år. Skal følge gødt med på bloggen og sjå framgangen utover haust og vinter.

   Mvh Petter

   Slett
  3. Kjekt med faste lesara på bloggen, lovar å oppdatere utover prosessen.
   Vi føler at osensjøen er ei hytte med mange gode kvalitetar, og håpar den står til forventningane når den ein dag blir ferdig.
   Fjellsetra som i Sykkylven då eller? Om så fall er de hjertelig velkomne til ei befaring om de skulle være i Bjorliområde etterkvart somvi kjem litt i gong og har noko å vise fram ;)

   Slett
  4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett
 3. Ja, det er ei veldig flott hytte :) Er litt usikker på størrelsen, altså om den er i største laget for oss. Ser også på Furutangen, men det er lite å spare på å gå ned til den + at vi er veldig betatt av planløysinga på Osensjøen. Vi skal absolutt prøve å stikke innom på Bjorli når vi fer forbi, så er det berre å håpe at der e folk så vi får sett litt inne også :)

  Vi skal bygge i Sykkylven, ja. Veldig fint på Fjellsetra. To flotte skianlegg tett på kvarandre, og et strålande turterreng med gode jakt og fiskemuligheter.

  Skal som sagt nilese bloggen og dra ut alle gode tips og råd dokke kjem med :)


  SvarSlett
  Svar
  1. Har mange skiminner frå alpinbakkane på Fjellsetra frå mine unge dagar som aktiv alpinist ;) Flotte anlegg! :)

   Slett
  2. Det er en veldig fin bakke. Og i lag med Strandafjellet er skimulighetene nesten uslåelige :)

   Slett