torsdag 1. november 2012

Snart ferdig utvendig

Taket ser no heilt ferdig ut og dei har fått plukka ned store delar av stilasa som har kransa inne hytta. Gjenstår klednign rundt hytta.

Hytta i morgontimane. Ser at snøven har falt kraftig sammen, plussgradene kjem nok godt med no når vi skal til med isolering.

Taket klart
Saltaket over inngangen er klar

Vi har fått barnevakt til ongane i helga og vi voksne skal derfor få starte på vår første jobbehelg på hytta. Dette blir spennande :)


4 kommentarer:

 1. Her går det unna:-) så kjekt å se.. Nå er det bare til å brette opp armene og sette i gang å arbeide:-) litt kjekt det òg!! Skal dere gjøre alt arbeidet inne selv?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, innearbeidet skal vi ta oss av sjølv, med hjelp av ein rørleggar og ein eletrikar. Litt småskremt over omfanget av arbeid vi har tatt på oss, men vi er med overraskande godt mot.
   Eirik er den handy av oss, så eg skal prøve å hjelpe til så godt eg kan. Med stor inspirasjon av sinnasnekkeren går eg på oppgåva med godt mot ;)

   Slett
 2. Ting tar tid, men så kan dere være veldig stolt når arbeidet dere har gjort, er ferdig:-) Men kan jo by på blod, svette og tårer... He he..men det er en del av utfordringen;-) blir så bra!! Dere er gode:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! I dag er sjølvtilliten iallefall på topp etter en svært vellykket første egeninnsatsarbeidsdag :) Hehe

   Slett