fredag 14. september 2012

Vi smører oss med tolmodigheit

Er det ein ting eg har lært til no i hytteprosessen er det at ein dato ikkje alltid er ein fast dato, meir som eit forslag med forbehold.
Tidligare denne veka fikk eg epost frå byggeleder, byggestart er flytta til 20. oktober.
Alltid kjipt å måtte vente, men mykje som skal koordinerast i byggebransjen, ikkje alltid like lett å fastsette datoar. Uansett positivt at vi blir holdt oppdaterte langs med så vi får oppdatert våre egne planar utover hausten.

Det er tre andre hytter som skal byggast samtidig som vår, kryss fingrane folkens for at vi slepp å vente så altfor lenge før vi virkelig får sette i gong med arbeidsinnsatsen vår, kjenner eg klør i fingrane etter å få sette i gong ;)

4 kommentarer:

  1. Litt vanskelig å vente, ja!! Akkurat det kjenner jeg til ;-) Da blir det kanskje byggestart på oss sånn cirka samtidig.. Vi tror kanskje det er vår tur i begynnelsen av november. Vi får huske på at den som venter på noe godt.. ;-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi får kose oss med planlegginga i ventetida, plutselig er det våres tur :)

      Slett
  2. Alltid kjedelig med utsettelser, men hold ut! Når det gjelder beising utover høsten håper jeg finværet er med dere. Husk at Visir grunning kan påføres ned til 3-4 minusgrader.

    SvarSlett
  3. Kryssar fingrene for ein fin haust :)
    Skulle vi derimot være uheldig og vinteren kjem tidleg, har vi fått uttalelser frå lokale fagfolk at det ikkje er noko krise om hytta må stå ubehandla både eit og to år pga det tørre klimaet.
    Derimot er det godt med alt som er gjort medan arbeidslysta er på topp og ikkje må takast att når alt av arbeidslyst er brukt opp ;) Etter lang tid med byggearbeid og draumen om hyttekosen endeleg er innen rekkevidde er nok ikkje utvendig malearbeid det som står høgast på ønskelista ;)

    SvarSlett