søndag 1. september 2013

Det går frammover

I dag har våre ein fortsettelse av i går. Montering av kjøkken, listing og nedvask/støvfjærning.

Litt bilder frå status søndag ettermiddag
Vi har fått lista store deler av stova og mykje av taket i 1.etasje. Eg har våre effektiv med malarkosten og mykje lister er klare til neste helg, både ferdige og halvferdige. Kjøkkenet er godt på veg ferdig, litt listing og montering av lys må til. I tillegg må vi velge ut handtak til dørene og armatur til vasken.

Særleg armatur til vasken slit vi med... Nokon som har eit godt tips om eit som hadde passa inn på hytta vår? Legg inn link i kommentarfeltet eller send meg ein epost :)

I veka som var opna ein ny Kitch'n butikk på vårt lokale Amfisenter. Masse gode tilbod, gjorde mange gode kupp :) Heilt knall for oss som har ei heilt hyttekjøkken å fylle opp! Masse flott er handla inn, så gler meg til å kunne ta i bruk hytta snart :)

2 kommentarer:

  1. Spennende. Vi har akkurat begynt på vårt hytteprosjekt. Gleder meg over hver ting som skjer der. Ting tar tid men du så gøy.
    Tove

    SvarSlett
    Svar
    1. Skal bli kjekt å følge hyttebygginga dokka på bloggen din :) Hyttebygging er ein fantastisk prosess. Utfordrande, spennande og tidkrevande ;) men veldig kjekt og veldig lærelsesrikt har det våre her iallefall :)

      Slett