lørdag 31. august 2013

Kvitevarer, nedvask og listing

Her går det framover. På torsdag var elektrikarane på besøk, fikk montert opp sikringskapet og det kom kontrollør frå everket som fikk godkjenne det elektriske anlegget. 
Anlegget vart godkjent og byggestraumen vart bytta ut med fast installasjon. 

I går leverte vi dei to små hos mormora og morfaren og pakka bilen full i kvitevarer. Alle kvitevarer er no på plass forutenom kjøleskapet som ikkje har kome frå leverandøren. Håper at det er på plass til neste helg :)
Kvitevarejungelen har våre vanskleg å finne fram i, utallige merker, tilleggsutstyr og variantar. Vi enda tilslutt på ein AEG pakke, virkar som solide greier med flott design :)

I dag kom foreldra til Eirik opp for å hjelpe til. Svigermor har vaska ned panelen i så godt som heile hytta og svigerfar har hjelpt Eirik med montering av kvitevarer og etterpå listing. Eg har hatt den store jobben med å behandle listene. 
Listemalinga går overraskande greit på alt utenom dei kvite til dører og vindu... Dei er virkelig ein flaskehals :/ men har fått lista ein del også i dag, så skal nok komme i mål tilslutt :)2 kommentarer:

 1. Det nærmer seg innflytting med stormskritt ser jeg :-) Regner med høstferien er booka på hytta ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Håpar veldig på at alt skal være i boks til haustferien :) manglar berre litt rørlegging på eit bad (som vi må bygge først ;))og vatn på kjøkkenet før kommuna blir fornøgd å gir brukstillatelse :)
   Nermar seg veldig :)

   Slett