søndag 6. oktober 2013

Haustferie

No er vi halvvegs inn i den lisje haustferien vi har fått innvilga i år. Vi har fått med oss foreldra til Eirik på hytta og hovudfokuset har til no våre på terassa og litt detaljer inne. 

Vi har skrua tvbenk frå IKEA..

Vi har jobba med terassa - Gikk tom for stenderplank, så i morgon må vi på shopping så vi får fortsette jobben. 


Tyttebæra og bjørnebæra er fortsatt tilgjengeleg på hyttetomta. Dei to små på bærtur. 

Spisestua har kome på plass. Pliségardiner for å kunne blende for innsyn/sollys har kome opp, men det kjem etterkvart litt meir gardiner ;)

No har kveldsroa senka seg og vi laddar opp til ein ny dag i morgon, hærlig med haustferie :)

7 kommentarer:

 1. Er det rett og slett innflytting på gang??? :-D Aldeles nydelig spisestue!!!!! Er tia kommet for å gratulere???? :-D Hvor har dere kjøpt plisgardinene? Vi tenkte vi skulle ha det på badet. Veldig praktiske og fine!!! Nyt høstferien. Det skal jeg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Elisabeth :) Jepp ;) innflytninga har begynt, men er nok fortsatt litt tid til vi føler vi kan reise på hytta å berre slappe av ;)
   Plisegardine er frå Kid. Praktiske, fine og billige (Kid har (hadde?) tilbod på plise og rullgardiner :) )

   Slett
  2. Då går turen til Kid ;-) De vi så på var knalldyre og da ble det til at vi gikk ut tomhendt ;-)

   Slett
 2. Så flott Karoline! Sover dere i hytta nå da, eller er det "campingferie" enda?
  ... Og se på hu da, som har fått seg krystall-lysekrone og greier...! Lekker!!! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Har ikkje offisielt flyttet inn heilt enda, litt småtteri som gjennstår, men campingvogna er tatt ned frå fjellet i frykt for snøv, så har begynt å finne oss tilrette :)
   Krystalllysrkrona er på plass <3 no må berre elektrikaren komme så eg får kobla lys i den :)

   Slett
 3. Så herlig det må være å kunne skru sammen MØBLER, og ikke "bare" lekter og planker! Herlig! Også jeg synes spisestua er flott, og lysekrona troner over i all sin prakt!
  Synes dere har vært så heldige med hjelp fra familie og venner! Det må nok bety at du og din familie er noen flotte mennesker som andre vet å sette pris på også! :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Liv :) spisestua var eit finn.no brukt-kupp og lysekrona vart kjøpt gjennom ei kjøp og salg side på Facebook, kjekt for lommeboka og kjekt for hytta :)
   Vi er virkelig ei familie-familie. Den typen som arrangerer familieselskap uten noko spesiell grunn berre for å kunne være saman ;) Dette er nok noko eg og resten av familia har blitt lært opp av mine besteforeldre, dei skal ha stor ære av å ha skapt ei stor og svært godt samansveisa familie.
   Håper at vi i åra frammover får kose oss mykje saman med familie og venner på hytta. Kjekt med ein stad å samlast :)

   Slett