fredag 25. oktober 2013

Ny sag, godt med pågongsmot

Eit lite sladrebilde...

Trofaste blogglesera har fått med seg at vi hadde ubehandla lister. No når hytta er nesten ferdig fikk vi eit lite plass problem for å få mala ferdig dei resterande listene. Særlig dør/vindu listene, med sine mange strøk, pussing og rot (haustvær ute og ferdig vaska inne), føltes utrulig mykje styr å skulle ta til med. 
Mulig det er litt "juks", men av enkelheitsgrunnar enda vi opp på Coop bygg og kjøpte med oss ferdigmalte lister.. ;) Får trøste meg med at dei var på tilbod. Under 19kr per meter er igrunn utrulig lite når eg tenker på all tid eg hadde brukt på jobben! 

Ny sag er kjøpt inn og vi er no klar til liste innsats :) 

God helg til alle! :)

2 kommentarer:

 1. Kjøp ferdigmalte lister med GOD samvittighet! Dere har stått på og jobba utrolig mye, så det skulle bare mangle! Det koster å male listene sjøl også, og nå kan du/dere bruke den sparte tida på andre koselige sysler! :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Var deilig å ha listene klar til bruk ;) men man ser på dei at dei er frå den "lettvinte" løysinga. Tynnare maling og feilfritt påsprøyta i front, men tynnare på kantane. Heilt ok for loftet, men glad vi har lagt sjel og slit i dei andre listene :)
   Men vi fikk gjort masse denne helga også, mykje takke være "jukse"listene :)

   Slett