søndag 20. oktober 2013

Helga over

Denne helga var vi mannsterke og skulle få ferdig listinga på hemsen/loftet. Slik skulle det ikkje gå... Plutselig slutta saga å virke, og vi var heilt avhegig av å kunne sage i vinkel for å kunne liste :/ Kjempe kjipt! Vi misstenker at den kan ha blitt fuktig, eller så er den berre rett og slett brukt opp i løpet av sitt 10år lange liv og ikkje minst no hyttebygginga. Utruleg kjipt at den ikkje berre kunne virke litt til, men slik vart det berre..
 
Uten sag fikk vi styrt litt her og der. Mykje som kunne ryddast, så arbeidsledige vart vi heldigvis ikkje ;) Laga god mat og slappa av fikk vi også gjort.
 
Nokre innblikk i hytteidyllen denne helga

Snøven kom dalande på fredag og laurdag førmiddag, dei to små synast det var stor stas.
Natt til søndag falt tempraturen og snøkanonene i skianlegget kunne gå for fuldt. Søndag morgon var det produsertnokre kvite flekkar. Kanskje opnar skianlegget snart? :)

Hytta med utelys i måneskin :)

Tross den kjipe saga så hadde vi ei fin helg på hytta. fortsatt litt lite møblar der, men ventar eit lass frå Ikea i starten på november, så blir forhåpentlegvis ei ordning på den delen då :) Og då vil det nok etterkvart komme meir interiørbilder av hytta også :) Berre å gle seg ;)

4 kommentarer:

 1. Nå kan jeg vel gratulere med innflytting ser jeg :-D Er nok stas for både store og små!!! Gleder meg å se mer innebilder. Uten verktøy ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) heilt innflytta blir det nok ikkje før ikea lasset kjem ;) men no kosar vi oss :)) heilt fantastisk kjekt!

   Slett
 2. Flotte stemningsbilder! :) Til tross for kaputt sag, ser det ut til at dere fikk ei fin helg likevel! Måtte være litt godt etter alle de helgene med stor arbeidsinnsats, vel? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Gutane var flinke å jobbe, nok av ting å ta tak i ;)
   No er heldigvis ny sag kome i hus og vi er klare til ny helg :)

   Slett