søndag 25. mai 2014

Jobben går vidare

På fredag kom rørlegger å fikk lagt inn dei vannrøra som skulle inn i plata. Lidvar tok morgon ferga og sto klar til å assistere rørleggaren i arbeidet. Utpå kvelden kom eg, Eirik og ongane. Eg hadde ikkje våre på hytta sida påske, og det var ubeskrivelig godt å sige ned i sofaen og berre nyte hyttelivet igjenn. 

Laurdag starta jobben med å legge isolasjon, plast og armeringsnett. Dagen starta med skyer og skodde etter ei regnfull natt. 
Plata på "trappa" fikk støyp, så denne er no ferdig og blir grei å kunne trille trillebåra opppå når sjølve plata skal støypast. 
Vi var litt fram og tilbake på om vi skulle blande støyp sjølv, eller bestille levering, landa på at kostnadsmessig sparer vi mykje på å gjære jobben sjølv. Tidsmessig er vi avhengig av mange hjelpande hender, men håper det let seg gjære med to blandara og mange trillebårer. Alle som vil er velkomne på dugnad :)

Utover dagen kom sola og himmelen vart meir og meir blå. 
Her på framsida av annekset skal vi lage ein uteplass etterkvart. Draumar, tankar og planar :)

No har kveldsroa senka seg. Ein spanande fotballkamp har våre kveldens underholdning. Ongane søv og dei voksne er sletne av dagens innsats. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar