tirsdag 3. juni 2014

Plate støypt

To sementblandara, ei trillebåre, fire mann og tre timar effektiv jobbing var det som skulle til, plata til annekset er no støypt og det er klar for bygging.

Vi er heldige som har mange kjekke i flokken våre som stiller opp på dugnad
Torsdag var fridag og eg og ongane reiste på hytta for å nyte litt hytteliv sida vi tre hadde fri også fredag. Dagen vart nytta til tur i skogen og lunch i det fri. 
Eirik, Ole, Yngve, Thip og Lidvar kom opp etter jobb på fredag og det var igjenn mykje folk samla. Laurdag var arbeidsinnsatsen på topp, spadetaka var mange, trillebårlass i massevis og etter god innsats frå dugnadsgjengen var plata på plass.
 
Resten av sanden og singelen vart fordelt utover på oppsida av hytta. Kjekt å få det litt "reinare" rundt hytta, eg var litt lei av å støvsuge sand ut av hyttegangen.
 
Litt singel på oppsida av hytta, plassen virka plutselig mykje større. Kan kjøre bilen inntil døra no om vi skulle øsnke det ;)
På laurdags kveld starta eg å male andre strøket på hytta. Vi tok eit strøk i fjor og skal ta andre strøket i år. Strøket frå i fjord har trekt godt inn i veggen og den var blitt lys og matt i fargen. Det gjorde seg virkelig med eit strøk nr 2 no. I løpet av søndagen fikk eg malt ferdig oppsida (med unntak av arken på loftet). Om de ser nøye på bildet ser de forskjellen på eit og to strøk, eit under overbygget og to på veggen til venstre i bildet.

Ei helg med mykje sol, litt kald vind og mykje arbeidsglede :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar