søndag 29. juni 2014

Hytte og anneks i harmoni


Bilde1: Her har vi morgonsola inn under ein liten overbygd platting ved inngongen til annekset. Godt skjerma og lunt for vind. Litt spent til vinteren korleis snøven legg seg, men det får tida vise.
Bilde2: Planen er å bygge boblebadet ned i plattingen og lage ein kosleg uteplass på framsida.
Bilde 3: Hytte og anneks sett frå vegen. Annekset har lik takvinkel som frambygget og skal derfor passe fint til hytta. Litt maling og det blandar seg nok bra inn.

No har vi ei hyttehelg til før vi kan sette inn storinnsatsen i sommarfeien. I år (som i fjor ;)) vil vi nok bruke mykje tid på hytta. Fire veker ferie og ingen andre planar enn hyttetur, så får vi sjå kva vi finn på av sprell for å få litt avveksling frå hyttelivet. Skal iallefall bli godt å være på hytta lenge, sleppe å pakke beggen igjenn etter to overnattingar ;)
Sjølv om Bjorli først og fremst er ein vinterdestinasjon har det mykje å by på også om sommaren. Vi håpar på sol, varme, lite mygg, mykje turmuligheiter både på føter og sykkel, godt male og byggevær, blide barn og glade voksne med arbeidslyst i bagasjen ;) No lengtar vi etter sommarfeiren her hos oss ialelfall :)

4 kommentarer:

 1. Så bra det blir :) En sommer på hytta høres jo veldig bra ut spør du meg!! Og om dere skulle trenge en "arbeidspause" så er dere vel ikke mange timene fra Hunderfossen? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. 3timer med bil og 2,5t med tog til Hunderfossen, så overkommelig om vi skulle bli lei og trenge eit avbrekk. Om vi først tek toget blir mulighetene mange om vi skulle få lyst å bevege på oss, så veldig praktisk slik sett :)

   Slett
 2. Så fint det blir!!! Sommerferie på hytta er luksus:-) Vi skal også en tur til Kanariøyene, men hadde det vært opp til bare meg, hadde det nok blitt 3 uker på hytta ja ;-) Sånn har jeg blitt ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det skal bli veldig deilig å nyte hyttelivet leeeenge :) kjenner vi lengter etter å få være ei lenger periode på hytta. Oppleve nærområdet og berre kose oss :)
   (Kanariøyene blir nok bra, litt misunnelig på bekymringslaus ferie med sol og bading, og der den største bekymringa man har er om man får kapra nok solsenger og ein god solplass ved bassenget ;) blir nok deilig Brit Elisabeth :))

   Slett