søndag 9. juni 2013

bod og gang

Denne helga var Eirik på soloferd til Bjorli, eg og ongane var att heime. Været der oppe var ganske pjusk og skodda låg lavt. 
 
 
Først på planen sto legging av flis på golvet på boda.
 
 
Etterpå gikk det ein del tid på å få vegg i 1. og 2. erasje å møtes korrekt i panellinjene, eller iallefall møtast på ein fin måte. 

Tilslutt skulle opninga mellom gang og stove klargjerast. Her kjem ei dobbel skyvedør slik at vi kan stenge av om vi skulle få behov/ønske om det.
 Ei ny produktiv helg på hytta er gjennomført, det skrid stadigframmover, mykje står at å gjære, men vi kjem litt nermare målet for kvar gong :)

5 kommentarer:

 1. Dere er flinke og ivrige. Det er veldig mye arbeid å gjøre alt selv innendørs. Men også veldig kjekt. Selv om jeg har vært lei av og til;-) Plutselig er dere ferdige og kan nyte fruktene:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ein veldig kjekk prosess :) og for ein fantastisk følelse det skal bli å nå målet :) gler meg enormt til vintersesongen :))

   Slett
 2. Greit med litt dårlig vær når man får gjort så mye innendørs! Ser ut til at veggen mellom første og andre etasje møtes helt perfekt! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. God handverkarar som han er fikk han til ei god løysing på overgongen, heldigvis :)
   Litt prøving og feiling må til i ein sjølvbyggarprosess ;)

   Slett
 3. Fortsatt kjekt å følge med her :)

  SvarSlett