søndag 16. juni 2013

Nok ei byggehelg fullført

Dette var ei helg der vi satt att med følelsen av å ikkje ha fått gjort noko særlig, men etter å ha oppsummert har vi vist fått gjort ein del denne helga også.
Eg, Eirik og ongane reiste oppover fredag etter jobb, sletne etter ei innhaldsfull veke vart det ein roleg kveld på oss. Laurdag fikk vi selskap av min far og Onkel Ole.
 
Kveldsroa har senka seg på Bjorli ein fredagkveld

Laurdags morgong klar til ny innsats på hytta - Bilde ut at stoveglasa

Nokre delar av hytta er lenger komne enn andre.

Kjekt å få være Pappa sin hjelpar

Dagane kan ikkje berre bestå av hyttebygging når man er heile familien på tur - Her på ein tur i nabohyttefeltet Kongleberget.
Boda har fått flis eit lite stykke oppetter veggen og blitt fuga. No er her klart for varmtvannstank, sentralstøvsugar, hyller og div. til oppbevaring. I tillegg fikk vi sett inn ventil.

Rundt hytta er rydda, alle matrealrestar er kappa opp og putta i sekkar (Takk til min Onkel Ole for innsatsen), no ser det rett flott ut på tomta.

Loftet er nesten ferdig, berre litt panel rundt vindauget att før vi er i mål..

Denne helga har det våre mange småprosjekt og delprosjekt på gong. Dei to små har våre gode hjelpara og sjølv om vi ikkje følte den heilt store progresjonen er vi godt nøgde med nok ei vel gjennomført helg :)

4 kommentarer:

 1. Følelsen av å ikke ha fått gjort stort melder seg fra tid til annen, men som du skriver, så har man da fått gjort unna en del når man summerer opp! Og alt vises ikke like godt, men er nødvendig likevel. Og nå er dere enda ei helg nærmere målet! :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Heilt korrekt :) enda ei helg nærmare målet :)

   Slett
 2. Jeg er stadig like imponert over dere, hvor flinke dere er til å stå på, med småbarn og alt!
  Vi gjør jo lite selv i forhold, men jammen synes jeg det er nok...!
  Men det er jo slik at ikke alt viser like godt igjen, men må gjøres likevel...
  Det blir en utrolig kjekk vinter som kommer!! :-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Har forbrett oss godt mentalt på heile byggeprosessen og har heile tida våre godt bevist på kva vi har tatt på oss, som sjølvbyggara og småbarnsforeldre. Dette har nok redda oss og hjelpt oss til å sjå frammover i byggeprosessen og ikkje enda at vi miste motet etter helg etter helg med bygging :)
   Vi trivs godt i byggeprosessen, men vi gler oss veldig til ferdig hytte og den kommande vintersessongen :) (forhåpentligvis i ferdig hytte for vår del ;))

   Slett