søndag 2. juni 2013

Panel i gangen

Denne helga er det stort sett vêret som på bildet under vi har hatt på hytta. Lavt skydekke og øs, pøs regn. Vi har holdt oss mest inne, med unntak av ein liten tur ut for å sjå etter kuene som hadde inntatt skiløypene. Kroppar på 6 og 2 år er ikkje laga for å være inne ein heil dag og måtte ut å gå ut litt energi.
 
Lavt skydekke og regn
 
Med full aktivitet på leikerommet fikk eg og Eirik jobba effektivt denne helga. Gangen fikk mykje panel på veggane.
Kjempe kjekt å få føle på romfølelsen, og ikkje minst hyttefølelsen, no når fleire og fleire veggar har kome på plass.
 
Gangen - Manglar øverste panelrada, men den må kløyvast på langs og då må vi kunne stå ute med saga... Satse på oppholdsvêr neste helg :)
 Tilslutt eit lite stemningsbilde frå laurdagskosen på hyttedraumen. helgegodis, beis og saging i perfekt harmoni :)
 
 


4 kommentarer:

 1. Dere er jo komt kjempelangt, bra jobba!!! Nydelig farge på veggene!! Lurt å tilrettelegge for barna ja, blir litt mer effektivt da;-)
  Det nærmer seg med stormskritt i den farten dere jobber.. Bare til å glede seg, blir det sommerferie i ny hytte?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :)
   Blir sommerferie på hytta, men blir nok store deler av ferien i campingvogna, mykje som må på plass før vi kan søke ferdigattesten. Håpet er å få "flytte inn" i løpet av sommeren, og iallefall være bortimot ferdig til vintersesongen :)

   Slett
 2. Det er like spennende hver gang du kommer med nytt innlegg... Hvor langt er dere kommet nå, liksom?? ;-) Det suser jo avgårde!!
  Ser straks mye mer ferdig ut når veggene kommer på plass, kjempefin farge forresten! Og så lurt å lage et «barnerom»! :-)
  Sommerferie i egen hytte må jo bli bra, det er den ferieplanen vi også har i år.. ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :)
   Sommer på hytta blir bra ja :) får sjå om vi finner på noko lite i tillegg, men hovudfokuset blir nok å få gjort mest mulig på hytta i løpet av ferien :)

   Slett