fredag 9. august 2013

Rufsevær

I dag har ikkje været våre heilt på vår side, opplett og regn har veksla på og det som i det eine augonblinken kunne minne om finevær vart i det neste ei kraftig regnskyll. 
Når arbeidslista vår innheldt panelmaling, maling av vindskeider og støyping av terassefundamnt passa det dårlig med rufsevær. 

Rufseværet bremsa oss litt, men stoppa oss ikkje ;) dei første av terassefundamenta vart støypte. 

Hadde våre fint med litt sol igjenn no! Var absolutt ikkje noko vindskeid malevær i dag desverre. 

Inne fikk vi sett inn dørkassa til skyvedøra og hatt panel på veggen bak sikringskapet og ut mot gangen. Stova er no så godt som ferdig snikra (om vi ser vekk frå utforingar og lister da.. ;))

Klart for kjøkkenmontering! :) (Berre synd kjøkkenet ligg heime på lagring og ikkje var med på hytta denne veka, vi hadde ikkje i vår villaste fantasi trudd vi skulle få gjort så mykje til no :)) 
Derimot så blir vi ikkje arbeidsledige med det første, så noko eins ærend for kjøkkenet sin del blir det nok ikkje ;) 

4 kommentarer:

 1. Det nærmer seg hyttekos for dere nå :-) Hytta blir veldig fin.
  Regnvær er ikke det verste om man har innearbeid.
  - Vibeke

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :)
   Alltid noko å ta seg til med både inne og ute ;) så får tilpassa oss været heldigvis :)

   Slett
 2. Nok en solid innsats! Tenk at det blir kjøkken snart, da!! :))

  Blir nesten andpusten av tempoet deres! Vi var et døgn på hytta nå i helga, og hadde planer om å få ferdig rekkverket på den ene sida. Men neida. Mens vi holdt på med oppussinga, lot vi ikke regnet stoppe oss, nei! Men nå, derimot.... Det går i et mye langsommere tempo nå, gitt. Men det blir rekkverk før vinteren, altså! :))
  Forresten, tenker det var godt med noen fridager i Tyrkia, ja! :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Tempoet går litt opp og ned hos oss også, men med god hjelp så får vi tilført ny energi langs med, og det hjelper på :)
   Vi har fått gjort enormt mykje i sommar og sida Eirik har fortsatt ei ferieveke att, så blir nok kjøkken i løpet av veka som kjem :)

   Slett